I yogisk tradition används mantrasånger, vars syfte är att kultivera närvaro och koncentration. Mantrasånger har under flera tusen år även används av yogautövare för att förankra grundläggande texter och läror. Dessutom upptäckte yogautövare den lugnade effekten av en förlängd andning, vilket mantrasånger medför.

 

Vi vet att musik påverkar oss människor och kan ha en helande verkan. Detta är ett känt fenomen sedan långt tillbaka i tiden och som ny forskning bekräftar. Musik används idag som terapi inom många områden.

 

 

"Alexandras sång är magisk, varje ton av musik är njutbar. Tillsammans med meditativ yoga blir varje rörelse djupare, mera intensiv och än mera känslofylld när det vackra fyller ens kropp och själ. Alexandras röst är lika stark som känslig, så genuin och äkta. Stor tacksamhet för fina upplevelsen"

/Åsa Persson, Sjuksköterska och Stresspedagog

"Alexandra är en underbar sångerska som med sin glädje, intuition och närvaro får människor i sin omgivning att landa och hitta lugnet. De vackra tonerna fyller salen och vibrationerna får deltagare att släppa spänningar och blockeringar"

/Monica Krook, Yogalärare och Pedagog